05. feb. 2023 - 15:45

Stiv østeuropæer i uheld ved hus: Spurgte ejeren om flere ølLørdag aften er brandvæsnet og autohjælpen kørt til den lille by Blanke på Fyn, fordi der var sket en ulykke ved et hus. En ambulance var også ankomme til huset. Et hus, hvor Jens Abildgaard har adresse.

Da Jens Abildgaard kommer ud til den forulykkede bil møder han synet af en østeuropæisk mand. Mandens bil sidder fast i græsrabatten og han ser ud til at være kommet til skade.

Derfor hjælper Jens Abildgaard manden ind i huset, hvor han får en plads i udestuen indtil ambulancen ankommer. Mens de to venter på at få hjælp bliver manden fra den smadrede bil tørstig og spørger Jens Abildgaard, om han ikke må få en øl.

LIGE NU LÆSER ANDRE: HJÆLP POLITIET: KVINDE EFTERLYSES!

Det fortæller husejeren til Presse-fotos.dk.

Men fordi manden allerede er beruset må Jens Abildgaard afvise mandens ønske om at få flere øl.

Efter lidt ventetid ankommer ambulancen og den fulde mand bliver taget med til kontrol på sygehuset, da han formentlig har fået en hjernerystelse – efter han var blevet anholdt på stedet.

Brandvæsnet og autohjælpen har fået trukket bilen ud til vejen, hvor den er blevet sat op på ladet af Falck-bilen og kørt afsted.ANDRE LÆSER OGSÅ