Stak køkkenkniv i maven på bodegagæst

Arkivfoto

En 40-årig mand er netop blevet idømt seks års fængsel for at have stukket en køkkenkniv i maven på en gæst på en bodega i en mindre jysk by

Thi kendes for ret.

Østre Landsret har netop dømt en 40-årig mand skyldig i forsøg på manddrab for et knivoverfald begået på en bodega i marts 2022.

Den 40-årige mand havde forud for knivstikketiet været i klammeri med en anden gæst på bodegaen og var derfor blevet bedt om at forlade stedet.

Det gjorde den 40-årige mand, men han vendte kort tid efter tilbage bevæbnet med to køkkenknive, står der i domsudskriftet fra retten.

Manden gik derefter målrettet op mod baren, hvor den anden gæsten befandt sig og stak ham med en køkkenkniv i maveregionen.

Andre gæster fik kort efter ovemandet den 40-årige mand og afvæbnet ham.

SE OGSÅ: BERUSET MAND ANHOLDT: NIKKEDE POLITIBETJENT EN SKALLE

En kvindelig gæst på bodegaen blev også ramt og skadet i armen af den ene kniv under overfaldet.

Den 40-årige mand er blevet idømt seks års fængsel for drabsforsøg på den anden gæst, men han blev frifundet for grov vold mod den kvindelig gæst, der ved et uheld blev ramt af kniven.

Manden blev ellers ved byrettens afgørelse fundet skyldig i grov vold mod kvinden. Her fik han en straf på seks år og seks måneder fængsel, og landsrettens afgørelse er derfor en lempelse i forhold til byretten.