22. feb. 2023 - 12:50

Sprængte sig ind i hæveautomat: Nu søger politiet hjælp i offentlighedenNatten til onsdag forsøgte ukendte gerningsmænd at bryde ind i en hæveautomat i Humlebæk Centret ved at sprænge sig adgang. Nu søger politiet hjælp i offentligheden

Ingen mennesker har anmeldt – og indtil nu har ingen tilkendegivet, at de har hørt – en voldsom eksplosion natten til onsdag i den nordsjællandske by Humlebæk, hvor endnu ukendte gerningsmænd forsøgte at bryde ind i en hæveautomat ved at sprænge sig ind.

Annonce

Onsdag eftermiddag melder Nordsjællands Politi yderligere ud i sagen.

‘Vi er færdige med undersøgelserne i Humlebæk Center. Borgere, som har set eller hørt noget mistænkeligt i eller ved Humlebæk Center omkring klokken 04.18 i nat bedes ringe til os på 114,’ lyder det fra politikredsen.

Efterforskningen fortsætter nu, og politiet har indtil videre ikke yderligere kommentarer.

SE OGSÅ: TO PERSONER BLEV FUNDET DØDE: HER ER DET NYESTE I SAGEN

Det var klokken 04.18 i nat, at en vægter i Humlebæk Centret opdagede, hvad der var sket i nattens mulm og mørke.

Annonce

“Vægteren får en alarm og rykker ud. Da han kommer ud, kan han konstatere, at der har været en forholdsvis voldsom eksplosion i boksen,” fortalte David Eckert, der er vagtchef ved Nordsjællands Politi, til B.T. onsdag morgen.

Vagtchefen undrer sig over, at ingen personer har anmeldt eller umiddelbart hørt eksplosionen, da der må have været et stort brag.

Det er tredje gang inden for kort tid, at personer forsøger at bryde ind i en nordsjællandsk hæveautomat ved at sprænge sig ind i den, men Nordsjællands Politi ved ikke, om det er samme gerningsmænd.

Det efterforsker man nu.

Annonce


ANDRE LÆSER OGSÅ