Sportstasker med narko flyder i land

Billede af stranden i Sjællands Odde, hvor det første fund blev gjort.

Sportstasker flød i land med narko. Derfor iværksatte politiet en større aktion for at sikre og finde narko omkring Sejerøbugten.

En gåtur på stranden ved Sjællands Odde udviklede sig for nogle borgere lørdag lidt over klokken 17.

De havde fundet nogle sportstasker, som var fulde af narko.

Det skriver Midt- og Vestsjællands Politi i en pressemeddelelse.

Siden er der fundet flere tasker i området af både borgere og myndigheder – både på kysten mellem Gniben i nord og ned til Ordrup Næs og på Sejerø. Sportstaskerne var bundet sammen med redningsveste og lys.

“Stor ros til de mange borgerne, som allerede har bidraget til indsatsen. Det har været afgørende for, at vi så hurtigt har kunnet sikre narkoen. Der anmeldes fortsat fund i området, som vi nu er i gang med at undersøge, og vi søger fortsat i området” siger vicepolitiinspektør Kim Løvkvist i pressemeddelelsen.

(Artiklen fortsætter efter billedet)

Det er blandt andet i dette område ved Gribenvej i Sjællands Odde, at der fortsat ledes.

Flere af taskerne var gået op, hvorfor der også blevet fundet løse pakker med narko.

Politiet har både brugt drone, patruljebåd og fly fra Hjemmeværnet for at sikre de mange forskellige fund, som i alt er blevet vejet til omkring 840 kilo.

“Der er tale om et meget omfattende og opsigtsvækkende fund. Vi har på nuværende tidspunkt ingen viden om, hvor narkoen kommer fra, hvor længe den har ligget i vandet eller om den overhovedet var beregnet til modtagere i Danmark. Det vil indgå i den kommende efterforskning”, siger Kim Løvkvist i pressemeddelelsen.

Nogle af stofferne er testet til at være kokain, men det arbejder politiet stadig på at klarlægge – ligesom de fortsat arbejder i området. Kim Løvkvist siger:

“Der vil både være synlig patruljering med hunde og mere diskrete undersøgelser i området. Borgerne opfordres fortsat til straks at kontakte politiet, hvis man finder tasker eller pakker. Så skal vi nok tage os af det”.

LÆS OGSÅ:

Voldsomt masseslagsmål på p-plads

6 anholdte: Mand bliver bortført, tæsket og afpresset