11. okt. 2022 - 10:51

Spidskandidat kørt ned under plakatophængningSpidskandidaten til folketingsvalget Brian Nielsen fra Nye Borgerlige – Foto: Prifat

En spidskandidat til folketingsvalget fra Nye Borgerlige blev kørt ned, da han hang sine valgplakater op

Det var ikke kun en dans på roser, da Brian Nielsen, der er spidskandidat hos Nye Borgerlige i Thisted og Morsø Kommune, i lørdags var ude med nogle hjælpere for at hænge sine egne valgplakater op forud for folketingsvalget den 1. november.

Omkring 13-tiden var uheldet nemlig ude.

”Jeg havde lige hængt en plakat op ved busstoppestedet over for maltfabrikken og ville hurtigt krydse vejen for at hente flere plakater i min bil. Jeg ser, at der ingen trafik er fra højre, og der er heller ingen biler fra venstre. Jeg går ud på vejen og når lige at tænke, at der er noget galt, så jeg vender mig om, og ser denne hybridbil komme mod mig. Så hopper jeg! Ved at jeg gør det, havner jeg på motorhjelmen, rammer forruden og bliver slynget en tre meter hen ad vejen bag bilen. Så ligger jeg der og roder rundt,” siger Brian Nielsen til Nordjyske.

Bilisten stoppede efterfølgende hurtigt op og ilede hen til folketingskandidaten for at hjælpe ham. Brian Nielsen var dog i stand til at komme op ved egen hjælp.

Bilen, der ramte ham, så dog noget medtaget ud efter påkørslen, da der var en bule i kølerhjelmen, og ruden var knust. (se billedet nederst)

Og ansvaret for uheldet?

Det påtager Brian Nielsen helt sig selv.

Han fortæller i en video på Facebook, at det er hans egen skyld, og han selv er en klodsmajor – han mener ikke, han så sig ordentligt for i den blinde vinkel, og så kunne han ikke høre bilen, fordi den kørte på en elmotor.

SE OGSÅ: LASTBIL STYRTER AF MOTORVEJ: 40 TONS SUKKER I GRØFTEN

Efter uheldet fortsatte han plakatophængningen resten af dagen, men skal alligevel en tur forbi hospitalet af hensyn til det forsikringsmæssige.

Billedet af den røde Toytota, der påkørte Brian Nielsen – Foto: Privat