03. jan. 2024 - 22:35

Sneryddere og bilister bukker under for stormvejret: Forlader bilerne midt på vejenOnsdag aften er det helt umuligt for de mange bilister at komme videre fra Gl. Århusvej i Horsens, hvor nogle har siddet fast i over seks timer.

Både varevogne, biler, lastbiler og kassevogne er blevet efterladt på vejen, da ejerne har efterladt dem på vejen. Som det fremgår af billederne er nogle biler fuldstændigt overdækket med sne, hvilket umuliggør færdsel i den.

Et særligt problemstilling melder sig ved, at også køretøjerne, som skal rydde sneen er kørt fast i sneen. Dette medfører i sagens natur, at det ikke er muligt for dem videre at rydde sne før de er blevet reddet op af sneen.

(Artiklen fortsætter under billedet)

LIGE NU LÆSER ANDRE: BRANDBIL I UHELD: VÆLTET I GRØFTEN PÅ HOVEDVEJ

Der er blevet sendt snerydning til stedet for at komme de strandede personer til undsætning, men også sneploven måtte bukke under for de massive mængder sne på strækningen.

Der er nu blevet kaldt endnu mere forstærkning til, som skal forsøge at få de mange køretøjer fra snemasserne.

Der er fortsat personer i nogle af de strandede køretøjer og de skal regne med at vente i timevis, før de kommer ud.

Presse-fotos.dk har gennem hele dagen kunne berette om oversvømmelser og trafikale problemer, som følge af det voldsomme vejr flere steder i landet. Nogle politikredse har sågar opfordret til kun at føre motorkøretøjer, hvis dette anses for nødvendigt, som følge af vejret.