SMK inviterer til gratis begivenhed i København

Statens Museum for Kunst slår endnu en gang dørene op for deres populære fredagsbegivenhed, SMK Fridays. Siden 2013 har begivenheden dannet ramme for gratis sociale og eksperimenterede oplevelser.

Fredag den. 7. juni inviterer Statens Museum for Kunst til gratis begivenhed. Denne gang er begivenheden i dramaets tegn, hvor man med overskriften DRAMA, DRAMA, DRAMA udforsker tematikker som forførelse, kærlighed og tragedie.

Kunstbegivenheden starter klokken 16, og i løbet af aftenen kan man bl.a. opleve en poetisk og forførende performance af kunstner Skjold Rambow og musiker Cæcilie Trier og en performance af kunster og danser Klara Lopéz, der giver krop og liv til dramatiske skulpturer.

(Artiklen fortsætter under billedet)

Foto: SMK

Udover de mange performances, vil der også være være linet op med art talks, kreative workshops, musik og kolde forfriskninger.

Du kan læse mere om begivenheden på SMK’s hjemmeside.

Begivenheden er lavet i samarbejde med Bukubenfonden, hvor formålet er at fremme diversitet, digital og international viden. SMK ønsker med partnerskabet at være mødested for forskellige mennesker, med forskellige baggrunde, så endnu flere kan opleve kunstens betydning.

SMK er også i gang med et andet samarbejde, hvor de undersøger begrebet omsorg i kunsten. Du kan læse meget mere om det interessante samarbejde her.