17. sep. 2021 - 2:00

SM sex endte i drab – 19-årig fængsletRøg stiger ud af dræbtes lejlighed i Nyråd

SM (Sadomasochisme) sex fik sent en fredag aften fatale konsekvenser for en 18-årig ung kvinde som endte sit unge liv på en grusom måde.

Den 18-årige kvinde og hendes 19-årige ven, havde mødtes i kvindens lejlighed i Nyråd, hvor de havde indledt en sexuel SM aften.
Som aftenen skred frem blev det fysiske i følge udtale fra den 19-årige mand for meget for kvinden som flere gange bad ham stoppe med bla. Kvælertag, hvorefter manden stoppede. Kvinden bad manden forlade lejligheden ellers ville hun kontakte politiet.

Politiet og brandvæsnet foran den dræbtes lejlighed

Den unge fyr, mente at kvinden overreagerede og kastede kvinden ned på sengen, imens at han blev ved med at sige at han ikke ville gøre hende ondt.
Den 19-årige mand udtalte at han i løbet af dagen havde indtaget forskellige typer stoffer og at det så slog klik.

‘Stak hende til kniven knækkede

Den 19-årige havde en kniv med inde ved sengen, som en del af sex-legen efter aftale med den 18-årige kvinde.
Men da kvinden truede med at tilkalde politiet greb den 19-årige mand ud efter kniven som han derefter stak kvinden over 10 gange med, hvor han selv fortæller at han først stoppede da “bladet” knækkede.

Brandvæsnet samt politiet til stede ved lejligheden i Nyråd

Ville sløre drabet ved at brænde liget’

Efter at have slået den 18-årige kvinde ihjel med adskillige knivstik, valgte den 19-årige mand at overhælde liget med sprit, som han fandt i lejligheden for derefter at antænde det.
Den 19-årige mand forlod derefter lejligheden.

Brandvæsnet foran kvindes lejlighed

Dagen efter blev den 19-årige anholdt og varetægtsfængslet for drabet på den 18-årige kvinde.
ved en retsag d. 16. September 2021 tilstod den 19-årige hele forløbet og blev derefter idømt 14 års fængsel for drabet på den 18-årige kvinde, brandstiftelse,
samt fare for andres liv ved at sætte lejligheden i brand.