01. okt. 2022 - 19:58

Flere danske fightere kæmper i buret: Danmarks største MMA-event er kommet til OdenseMMA Galla er igen klar med et pakket program og en pakket hal i Dalum Hallen i Odense. Flere danske fightere er på programmet. Modstanderne er fra Holland, Sverige og Norge, og publikum kan se frem til to professionelle danske fightere, som skal kæmpe i aften.

Der er i alt 20 fightere, som skal kæmpe om sejren i buret. Aftenen er netop blevet skudt i gang, og den første kamp skal lige til at begynde. Publikum kan se frem til i alt 10 kampe, hvor både spark, albuer, wrestling og boksning er tilladt. De to sidste kampe er med professionelle MMA kæmpere, hvor begge to er på hjemmebane.

Aftenens første hovedkamp er mellem den danske fighter Simon Seiler fra Odense, og hans modstander er den hollandske kæmper Marcellino Kemna. Efterfølgende vil Rick Gangia fra Odense kæmpe mod nordmanden Einer Bergby.

Dalum Hallen i Odense er blevet forvandlet til en kamparena, hvor op mod 800 mennesker har købt billet til kampene, og hjemme i stuerne kan fans se med live på tv.

Alt er tilladt, når klokken lyder – Næsten

MMA – eller Mixed Martial Arts er en kampsport, som blander alle kampsport sammen i en disciplin. Derfor skal kæmperne både forsvare sig mod næver, albuer, knæ og spark – og så er der altid faren for at blive trukket ned på kanvasen og bruge sine evner til at kunne holde modstanderen nede.

Når klokken ringer og døren til buret lukker, er der kun få regler. Blandt andet er det ikke tilladt at sparke modstanderen i skridtet og det er heller ikke tilladt at slå modstanderen i baghovedet. Men udover det, er der ikke mange regler for, hvordan man hiver sejren hjem i Mixed Martial Arts.