Skyderi midt i villakvarter: 17-årig er anholdt!

En 17-årig dreng er anholdt i forbindelse med en skudepisode tirsdag aften i et villakvarter i Odense-forstaden Seden.

Vagtchef hos Fyns Politi, Milan Holck Nielsen, siger til tv2.dk, at politiet har været massivt til stede i området og har søgt med hunde på Strandvejen.

Fyns Politi efterforsker bredt. Blandet andet undersøger politiet, om skudafgivelsen hænger sammen med de to sprængninger, der har været to forskellige steder i Odense inden for de sidste 3 uger. 

“Vi undersøger, om skudsagen her hænger sammen med de to hændelser, vi har haft med kanonslag, der er blevet sprængt foran to forskellige adresser i Odense, men det er for tidligt at konkludere på det,” siger vicepolitiinspektør Claus Andkjær i en pressemeddelelse.

Fyns Politi anser ikke skudsagen fra tirsdag aften som en del af en bandekonflikt. I stedet anser politiet sagen for at være relateret til en konkret konflikt i det kriminelle miljø.  
 
“Der pågår en efterforskning nu med henblik på at klarlægge det præcise hændelsesforløb for i aftes yderligere. Herunder taler vi med vidner og undersøger de tekniske spor, der er blevet sikret på gerningsstedet,” siger Claus Andkjær.

Den 17-årige er i skrivende stund i grundlovsforhør.

Politiet vil være tilstede onsdag ved Fjordager Hallen mellem kl. 19-21, hvor borgere kan komme forbi og tale med politiet, hvis de har behov for det – eller hvis man har oplysninger til sagen. 

OPDATERING:

Den 17-årige er under grundlovsforhøret blevet varetægtsfængslet i tre frem til den 21. april, oplyser Fyns Politi.