13. jan. 2023 - 8:36

Skyderi i Odense i aftes: Mand steg ud af bil og tog pistolen frem på åben gadeEn mand steg ud af en bil i det centrale Odense torsdag aften, og derefter afgav han skud på åben gade. Det skriver fyens.dk

Vagtchef hos Fyns Politi, Torben Jakobsen, siger til mediet:

“Vidner fra stedet fortæller, at to biler kom kørende på Østre Stationsvej, da den bagerste bil kørte op foran den forankørende og stoppede bilen. Herefter steg en person ud af bilen og sigtede på den anden bil og affyrede skud.”

LÆS OGSÅ: Skyderi: Område spærret af

Politiet modtog anmeldelsen klokken 21.17. Der er så vidt vides ingen, der er kommet noget til i forbindelse med skud-epsioden.

Politiet spærrede området af efter anmeldelsen. Både busserne og letbanen måtte stoppe med at køre, men de kom dog i gang igen sidst på aftenen.

(Opdatering kl. 12.00: I en pressemeddelelse siger efterforskningslederen, politikommissær Jack Liedecke: “Vi modtog anmeldelsen kl. 21.17 og ankom hurtigt til stedet med blandt andet hundepatruljer og foretog gerningsstedsundersøgelser. Der blev i den forbindelse sikret et patronhylster, som vi foreløbig har identificeret som et hylster efter en løsskudspatron.” )ANDRE LÆSER OGSÅ