23. feb. 2023 - 11:42

Skyderi i Aarhus: Politiet i gang med at undersøge i områdetPolitiet er i gang med at undersøge en skudepisode natten til torsdag på Snogebæksvej i det vestlige Aarhus. Politiet har fundet flere afskudte patroner på stedet.

Østjyllands Politi skriver i en pressemeddelelse:

“Natten til torsdag ringede en anmelder til Østjyllands Politi med oplysninger om, at vedkommende havde hørt nogle høje brag, som højst sandsynligt stammede fra nogle skud.

Flere patruljer og hundepatruljer fra Østjyllands Politi blev derfor sendt til Snogebæksvej i Aarhus V, hvor anmeldelsen kom fra. Ved stedet fandt betjentene tegn på, at et skud var blevet afgivet mod en privat adresse.

Ingen personer på adressen kom til skade i forbindelse med episoden, og det har på nuværende tidspunkt ikke været muligt for politiet at finde nogen gerningsmand.

LÆS OGSÅ: Mand faldet i åen i Aarhus: Kørt på hospitalet

”Når der bliver afgivet skud i et boligområde – mod en privat adresse – er det naturligvis noget, der kan skabe utryghed for beboerne. Derfor vil vi i eftermiddag køre til Aarhus V med vores mobile politistation, så borgerne kan komme forbi og få en snak med os,” siger politiinspektør i Østjyllands Politi, René Raffo.

I løbet af torsdagen vil Østjyllands Politi foretage yderligere sporsikring i området, hvorfor politiet vil være særligt synligt til stede nær Snogebæksvej.

I den mobile politistation vil det være muligt at tale med politiet om det, man måtte have på hjerte. Politiet hører meget gerne fra vidner, der måtte have set eller hørt noget med relation til episoden, men vi taler også meget gerne med borgere, der måtte føle utryghed.

Den Mobile Politistation vil blive placeret på parkeringspladsen mellem Torpevænget og Kappelvænget og alle borgere er velkomne forbi i tidsrummet fra kl. 15.30 til kl. 20.00. Se billeder af den nederst.ANDRE LÆSER OGSÅ