Skyderi midt i byen: 33-årig mand ramt af flere skud

En person er søndag eftermiddag blevet skudt i det centrale Aalborg

Nordjyllands Politi har søndag klokken 12.58 modtaget en anmeldelse af skyderi på Vesterbro i det centrale Aalborg.

Her er en person blevet ramt af flere skud, oplyser Nordjyllands Politi.

”Vi er i øjeblikket massivt til stede med adskillige patruljer i hele Aalborg og på Vesterbro i særdeleshed. Vi har i øjeblikket afspærret området omkring gerningsstedet på Vesterbro, og det beder vi om borgernes forståelse for,” siger vagtchefen, Thomas Ottesen, der præciserer, at den sårede mand formentlig er blevet ramt af to skud.

Manden bliver nu behandlet på hospitalet. Hans tilstand er på nuværende tidspunkt ukendt, lyder det. (læs opdatering på tilstand nederst i artiklen)

Ifølge Nordjyllands Politis forløbelige efterforskning er skyderiet sket fra en bil til en anden.

(Artiklen fortsætter under billedet)

Store politistyrker ved gerningsstedet

Som følge af skyderiet er store politistyrker til stede i området omkring Vesterbro, da episoden skal afdækkes grundigt via forhøringer, tekniske undersøgelser og andre typer af undersøgelser blandt andet via overvågningsmateriale.

”Derfor kan vi heller ikke kommentere eller oplyse nærmere om mulige gerningspersoner eller om den sårede mand og deres relationer. Det er blandt andet dét, som vores efterforskningsskridt i sagen skal afdække,” fortæller vagtchef Thomas Ottesen og tilføjer:

”Men det er alvorligt med skyderi i det offentlige rum. Og vi efterforsker massivt at for pågribe mistænkte. Også af den grund alene er vi massivt til stede – for at skabe tryghed for byens borgere. Alle skal vide, at vi tager massivt hånd om den her sag: Skyderi på gaden er helt uacceptabelt.” 

Nordjyllands Politi oplyser, at man vil være synlige i hele Aalborg mange timer fremover, mens undersøgelserne pågår.

Hvis du har oplysninger i sagen, bedes du kontakte politikredsen på telefon 1-1-4.

OPDATERING:

Nordjyllands Politi oplyser nu, at det er en 33-årig mand, der er blevet ramt af skud.

Han er nu i stabil tilstand og er indlagt på hospitalet.

”Vi kan ikke udtale os nærmere om omstændighederne eller kommenter yderligere på den sårede person. Vi har fortsat en række efterforskningsskridt foran os, der skal belyse hændelsesforløbet. Det arbejde kommer til at tage en rum tid endnu,” fortæller vagtchef ved Nordjyllands Politi Thomas Ottesen.