15. dec. 2023 - 9:45

Skudt i hovedet: Ung mand anholdt20-årig skal sammen med ukendt gerningsmand have skudt 39-årig i hovedet i Aarhus i april, skriver politiet

En 20-årig mand, der er sigtet for at have skudt en 39-årig mand i april, er under et grundlovsforhør ved Retten i Aarhus blevet løsladt af dommeren.

Det skriver Østjyllands Politi på Twitter.

Anklager Rosa Pape har kæret kendelsen til landsretten med påstand om fængsling.

Den 20-årige er sigtet for at have skudt den 39-årige i hovedet på Jernaldervej i Aarhus i april i år, oplyser Østjyllands Politi.

Den 39-årige overlevede skudepisoden.

Ifølge anklagemyndigheden skal den 20-årige efter fælles forståelse med en ukendt gerningsmand have aftalt at mødes med den 39-årige ved Ellehøjskolen på Jernaldervej i Aarhus V den 22. april klokken 20.19.

Her skal den 20-årige have skudt den 39-årige i hovedet.

Siden har man forsøgt at finde frem til gerningsmanden. Efterforskningen har ført frem til sigtelsen af den 20-årige, oplyser politiet.

SE OGSÅ: LASTBIL I FRONTALSAMMENSTØD: ‘DET ER ALVORLIGT. MEGET ALVORLIGT’

Kommunikationsmedarbejder Emil Enemark Sørensen oplyser til Presse-fotos.dk, at den 20-årige mand blev anholdt torsdag formiddag klokken 10.05 på en adresse i det vestlige Aarhus.

Man ved endnu ikke, hvem den ukendte gerningsmand er.

Det er uvist, hvem der anmeldte episoden, og hvem politiet kom i kontakt med på stedet. Det er også uvist, hvor i hovedet han blev skudt.

/ritzau/