Skud affyret fra bil under bryllupskørsel

En stor kortege kørte gennem byen i forbindelse med en bryllupsfejring natten til søndag. Under fejringen er der blevet affyret flere skud og politiet har indledt en efterforskning.

Der var masser motorlarm og høj musik i gaderne da den store kortege kom kørende gennem byen. Men midt i fejringen er der blevet affyret skud fra en bil, som var med i kortegen.

Det fortæller Rene Ludvig, vagtchef ved Østjyllands Politi til TV 2 Østjylland.

(Artiklen fortsætter under billedet)

Illustrationsfoto

“Vi får en anmeldelse om, at nogle har set, at der er blevet skudt ud af et bilvindue og op i luften. Vi tager derfor ud til stedet og afspærrer dele af vejen”, siger vagtchefen til mediet.

Skuddene er angiveligt blevet affyret på På Viby Ringvej nær krydset ved Egsagervej i den vestlige del af Aarhus.

Efter politiet rykket ud til stedet er der blevet fundet flere patronhylstre på vejen og patronhylstrene er blevet sikret af politiet.

“Vi arbejder ud fra den teori, at der er affyret skud fra en bil under kortegekørslen, men det er blandt andet noget af det, vores efterforskningen nu skal klarlægge. Vi har nogle forskellige spor at gå efter heriblandt noget materiale fra sociale medier”, siger Rene Ludvig til mediet.

Det er ikke mange dage siden, at politiet rykkede ud til en anden Århus-bydel efter melding om en alvorlig hændelse i et boligkvarter. Flere stier og veje blev afspærret, mens hundepatruljerne undersøgte området.