Skraldemænd strejker: Nægter at genoptage arbejdet

Skraldet i hele kommunen begynder nu at hobe sig op, men skraldemændene fortæller til Presse-fotos.dk, at de nægter at genoptage arbejdet under konflikt

Det er hårdt mod hårdt.

Lederen skal fjernes fra renovationsafdelingen, før mere end 40 skraldemænd vil genoptage arbejdet.

“Det er hovedsageligt mobning fra vores konstituerede leder. Det er chikane. Det er personlig forfølgelse. Det er hetz. Det er overvågning,” siger skraldemændenes talsmand til TV 2 Kosmopol.

Skraldemændene arbejder i Hvidovre Kommune, og talsmanden Mohammad Al-Hajj oplyste forleden til Presse-fotos.dk, at de ikke genoptager arbejdet, før lederen er fjernet fra posten. Det kan du se i interviewet øverst i artiklen.

Borgmester i kommunen Anders Wolf Andresen (SF) fortæller, at man endnu ikke har fået dokumenteret, at forholdene er, som skraldemændene mener.

Derfor har man iværksat en advokatundersøgelse, som ifølge Mohammad Al-Hajj kommer til at koste kommunen dyrt.

Hvidovre Kommmune har oplyst dets borgere om konflikten, og at man derfor kan opleve problemer med afhentning af skrald.

“Der vil tidligst blive afhentet affald igen fra næste uge som konsekvens af en gruppe medarbejderes overenskomststridige arbejdsnedlæggelse,” lød det fredag fra kommunen ifølge B.T.