Sjaskvåd Roskilde Festival: Chauffør kørt fast i mudderet

Årets Roskilde Festival er blevet en noget mere våd oplevelse, end de besøgende havde håbet på. Flere kraftige regnskyl er kommet over festivalspladsen og efterladt massive mængder vand og mudder. Det har givet konsekvenser for både gæster, personale og samarbejdspartnere.

Der er blevet pakket telt, solbriller og solcreme til årets Roskilde Festival, der fortsat buldrer afsted. Men de mange gæster har de seneste dage også trukket i gummistøvler og regntøj.

Men det er ikke kun gæsterne, der har svært ved at komme uden om det store område, der nu er blevet til mudder. Også køretøjer er har mærket konsekvenserne af den kraftige regn.

Derfor er festivalen givet nogle gode råd til, hvordan du holder dig tør.

Søndag aften blev en chauffør forsinket på sin rute, da han pludselig kørte fast med sin varevogn på Roskilde Festival.

Efter flere forsøg for at få sit køretøj ud, måtte chaufføren erkende, at der ikke var meget at gøre. Køretøjet sad for godt fast og jo mere han prøvede at komme ud jo værre blev det.

De unge mennesker var klar med en hjælpende hånd til den fangede chauffør.

Chaufføren havde ellers forsøgt med at sætte plader under dækkene, men selv den metode viste sig at være ubrugelig.

Men pludselig kom redningen som en solstråle fra en overskyet himmel på en ellers våd Roskilde Festival.

Pludselig stod en stor gruppe unge mennesker klar med en hjælpende hånd. Gruppen stillede sig bag køretøjet og brugte alle kræfter.

Teamwork makes the dream work

Sådan lyder et udtryk, som virkelig viste sig at være sand på årets Roskilde Festival. Efter flere omgange med skub og stor indsats fra de unge mennesker kom chaufføren endelig fri og kunne fortsætte sin rute.

Med lyden af stor jubel og råb fra de hjælpende unge mennesker er chaufføren kommet ud i friheden igen, men udfordringerne for de unge fortsætter dog lidt endnu.

Den massive regnmængder giver fortsat problemer og våde tæer for de besøgende.

Arrangøren har dog lovet at gøre noget ved vandet på festivalen og man har tilkaldt assistance for at pumpe vand væk samt tilføre flis, så gæsterne igen kan nyde festivalen trods vejrudfordringer