26. apr. 2023 - 12:41

Sigtelse: Han tvang 15-årig pige med kniv og forsøgte voldtægtDen 32-årige mand er udover sigtelse i Filippa- og Emilie Meng-sagen nu også sigtet for trusler med kniv og forsøg på voldtægt af en blot 15-årige pige

Tirsdag den 8. november 2022 blev en 15-årige kvindelig efterskoleelev overfaldet på Topshøjvej i Sorø omkring klokken 18.00.

Annonce

Her blev pigen under en aftengåtur passet op af en mand, der tvang hende ned på jorden og truede hende med en kniv. Pigen gjorde dog så stor modstand, at gerningsmanden ende med at flygte fra stedet.

På et pressemøde onsdag middag, hvor politiinspektør Kim Kliver og vicepolitiinspektør Rune Nilsson deltog, er det blevet oplyst, at den 32-årige varetægtsfængslede fra Filippa-sagen også er blevet sigtet i sagen fra Topshøjvej.

Den 32-årige mand er i den sag sigtet for trusler med kniv, forsøg på voldtægt og forsøg på frihedsberøvelse.

Pigen var elev på Sorø Gymnastikefterskole, og ledelsen var hurtigt til at melde ud efter episoden.

“Vi har tirsdag aften haft en ubehagelig oplevelse, da en af vores elever er blevet overfaldet på skolens grund af en ukendt gerningsmand. Politiet ankom hurtigt, og der er sat en efterforskning i gang. Eleven har det efter omstændighederne godt,” skrev skolen på sin hjemmeside.

Annonce

“Vi har haft samlet hele elevflokken for at informere dem om hændelsen, og ekstra personale er mødt ind for at skabe tryghed samt give eleverne mulighed for at snakke med en voksen. Elevernes forældre er informeret om hændelsen., Alle er stærkt berørte af situationen, og onsdag vil stå i nærværets og sammenholdets tegn på skolen.”

På samme pressemøde onsdag middag blev det også oplyst, at den 32-årige er sigtet for drab, voldtægt og frihedsberøvelse af Emilie Meng i 2016. Det kan du læse mere om her: BREAKING: 32-ÅRIG SIGTET FOR DRAB PÅ EMILIE MENG

Opdateres …ANDRE LÆSER OGSÅ