22. feb. 2023 - 12:05

Sigtelse: 22-årig begik drabsforsøg ved knivstikkeri i KøgeEn 24-årig mand fik søndag flere knivstik i Køge efter tilfældigt møde med en anden mand. Mistænkt er anholdt

Tirsdag aften henvendte en 22-årig mand sig selv til politiet sammen med sin forsvarer, da han fandt ud af, at han var mistænkt for et knivstikkeri i Køge.

Ved knivstikkeriet, der fandt sted søndag eftermiddag, blev en 24-årig mand påført flere knivstik.

“Han sigtes for drabsforsøg – subsidiært grov vold,” siger kommunikationsmedarbejder Martin Bjerregaard fra Midt- og Vestsjællands Politi.

Den 22-årige fremstilles onsdag i et grundlovsforhør i Retten i Roskilde, hvor en anklager vil kræve ham varetægtsfængslet. Det er uvist, hvordan han forholder sig til sigtelsen.

Politiet fik anmeldelsen om knivstikkeriet søndag klokken 14.54. Det fandt sted ved Ivar Huitfeldtsvej i Køge, og mange vidner overværede episoden, fortæller Martin Bjerregaard.

SE OGSÅ: TO PERSONER BLEV FUNDET DØDE: HER ER DET NYESTE I SAGEN

Ifølge politiet var det tilfældigt, at de to mødtes. Af politites døgnrapport fremgår det, at der inden knivstikkeriet tilsyneladende havde været et sammenstød mellem den 24-årige og en mand i en forbikørende bil.

Den 24-årige er uden for livsfare.

OPDATERING!

Den tiltalte mand er nu blevet fængslet.ANDRE LÆSER OGSÅ