25. feb. 2022 - 15:08

Seks narkokørsler på mindre end 10 timerSeks personer blev torsdag sigtet for narkokørsel i Holbæk Kommune.

Det oplyser Midt- og Vestsjællands Politi i deres døgnrapport.

Alle seks bilister blev afsløret i forbindelse med rutinemæssige kontrol af trafikanter, som betjentene foretager i forbindelse med deres patruljering.

Den første bilist afslørede man allerede torsdag morgen klokken 08:35 på Rørsangervej i Holbæk, hvor en 37-årig mand fra Haslev blev sigtet for at føre bil, mens han mistænkes for at have været påvirket af cannabis.

Under en time senere blev en 24-årig mand fra Holbæk stoppet på Kalundborgvej i Holbæk for samme forseelse.

Senere på dagen, omkring 15:36 blev en 26-årig mand fra Svinninge sigtet for at være påvirket af cannabis, men han førte en personbil.

I Tuse – ikke langt fra Holbæk – var det klokken 15:55 en 41-årig mands tur til at blive sigtet for at føre en lastbil, mens han mistænkes for at have været påvirket af både cannabis og amfetamin.

De to sidste bilister blev stoppet på Roskildevej i Holbæk, hvor en 51-årig mand fra Ruds-Vedby blev sigtet for at føre en personbil, mens han var påvirket af et uspecificeret euforiserende stof, mens den sidste – en 24-årig mand fra Jyderup – blev standset af politiet i Slotshaven i Holbæk grundet samme mistanke. Den 24-årige havde desuden heller ikke førerret.

Alle seks sigtede blev kortvarigt anholdt i forbindelse med udtagelsen af en blodprøve, som bliver sendt til undersøgelse for euforiserende stoffer.

Når analyseerklæringen for deres blodprøver foreligger, vil de hver især høre nærmere fra politiet.