25. jan. 2024 - 13:21

Lang række fodboldbøller efterlyses nu offentligt efter kampKøbenhavns Politi har nu valgt at offentliggøre billeder af mistænkte gerningsmænd i håb om at offentligheden kan bringe politiet på sporet af dem. Se billederne af alle de mistænkte nederst

Københavns Politi efterlyser torsdag middag i alt seks personer, der alle er mistænkt for at have begået vold mod politiet.

Volden skete efter en fodboldkamp mellem F.C. København og Brøndby IF den 12. november 2023, hvor der opstod uroligheder flere steder på Østerbro.

I flere af tilfældene kom betjente til skade, og de måtte anvende stave mod større grupper af fodboldtilhængere.

”Vi har siden den 12. november haft en omfattende efterforskning af sagerne, og på den baggrund mener vi at kunne påvise, at de seks personer på billederne har sparket betjente eller kastet genstande efter dem. Vi har dog endnu ikke identificeret de mistænkte,” siger vicepolitiinspektør Jesper Beuschel.

Derfor har politiet altså valgt at offentliggøre billeder af de mistænkte i håb om, at det kan føre til deres pågribelse.

(Artiklen fortsætter under billedet)

I forbindelse med kampen var der etableret en såkaldt skærpet strafzone omkring Parken, hvor urolighederne fandt sted. Straffen for eksempelvis vold og forstyrrelse af den offentlige orden kan stige til det dobbelte for forhold begået i zonen.

Hvis du har oplysninger i sagen, bedes du kontakte Københavns Politi på telefon 1-1-4.

Tidliger i dag efterlyste politiet også en røver i en anden sag. I efterlysningen offentliggjorde politiet blandt andet en video, der viser røveren true en ekspedient med en kniv. Det kan du se mere til her.

Se billeder af alle de mistænkte her:

Mistænkt gerningsmand 1:
Mistænkt gerningsmand 1:
Mistænkt gerningsmand 2:
Mistænkt gerningsmand 2:
Mistænkt gerningsmand 3:
Mistænkt gerningsmand 3:
Mistænkt gerningsmand 4:
Mistænkt gerningsmand 5:
Mistænkt gerningsmand 6:
Mistænkt gerningsmand 6: