Seebach filmatiseres: ‘Under stjernerne på himlen’

Illustrationsfoto

Ny stor spillefilm om Tommy Seebach får premiere i 2025 med to kendte danskere i hovedrollerne.

‘Under stjernerne på himlen’ er en ny dansk storfilm, som afspejler sig i den store dansktop sanger Tommy Seebachs liv.

Tommy Seebach fik desværre sat en stopper for karrieren efter hans alt for tidlige død som 53-årig. Dette skete efter et hårdt og slidende liv med alt for meget alkohol og storblussende succeser.

Tommy Seebachs liv som filmen vil afspejle, omhandler kampen om håb og kærlighed, som viste de lykkelige tider.
Livet med at være familiefar til tre børn, videre som Melodi grandprix vinder med sangen “Disko tango” i 1979. Til det fulgte en rygende succes med flere hits på de danske playlister.

Men ikke alt gik efter planen, da Tommy i 90’erne endte med et liv med for meget alkohol. Det sled på kroppen, og kostede ham livet under et job på Dyrehavsbakken i Klampenborg den 31. Marts 2003.

SF Studio, som producerer filmen, skriver således:

’UNDER STJERNERNE PÅ HIMLEN er et portræt af en af dansk popkulturs største stjerner Tommy Seebach, der i 1979 ved et skæbnetræf fik mulighed for at deltage ved Dansk Melodi Grand Prix med det store hit ”Disco Tango”.’

Filmen vil have premiere i 2025, og vil have den folkekære skuespillerinde Neel Rønholt i rolle som Tommy Seebachs hustru Karen.

Neel Rønholt har man har kunne se i Falkonersalen i år, hvor hun spillede hovedrollen som Sandy i Grease. Derudover har man kunne se hende som mor til Tinka i julekalenderen Tinka.

Rollen som Tommy Seebach vil i denne storfilm blive spillet af komiker og manden bag Terkel i knibe. Anders Matthesen.

Læs også: Musical med musik af Rasmus Seebach

Rasmus Seebach – Sanger og søn af Tommy Seebach