30. jan. 2024 - 16:14

Se ‘Tættere på virkeligheden’-afsnit 9: Knivstikkeri på Amager og brand på VestegnenTættere på virkeligheden er en serie produceret om Presse-fotos.dk for PresseTV. Serien tager dig med bag kameraet, når vores pressefotografer dækker historier og begivenheder i hele Danmark. Har du ikke set de første otte afsnit kan du se dem HER!

Læs herunder nærmere om det fjerde afsnits indhold.

En stor, tyk røgsølje stiger nytårsaftensdag til vejrs over den københavnske vestegn

Klokken er slået 15, og Presse-fotos.dks fotograf har netop modtaget meldingen om, at det brænder voldsomt i Høje-Taastrup.

Tre kilometer fra stedet kan sirenerne fra udrykningskøretøjerne høres i luften, mens fotografen sætter kursen.

Fremme på adressen kæmper flere brandstationer allerede med meterhøje flammer, der er raserer mindst otte GLS-køretøjer på en industriparkeringsplads.

SE OGSÅ: KÆMPE BRAND I I GLS-BILER VED CARLSBERG-BYGNING

Senere på dagen modtager Presse-fotos.dk pludselig et tip om, at politiet er massivt til stede på en adresse på Amager.

Da vores fotograf når stedet vrimler det med politiet, mens et større område er blevet afspærret.

“De første meldinger lyder på knivstikkeri. Politiet er her med både med hundevogne og teknikere,” lyder det fra fotografen kort efter ankomst.

SE OGSÅ: DET VRIMLER MED POLITI: 47-ÅRIG MAND STUKKET MED KNIV!

Se med bag kameraet, når Presse-fotos.dk i ‘Tættere på virkeligheden’-afsnit ni giver et unikt indblik i, hvordan vores pressefotografer arbejder i løbet af nytårsaften, når gaderne på Nørrebro er under heftig beskydning af fyrværkeri, ved flere brande på Vestegnen og til et knivstikkeri på Amager.