16. sep. 2021 - 13:42

Se billederne: Årets transportmesse skudt i gang i Herning



Fjernstyrede lastbiler, der kører sværgodskørsel, showtrucks, veteranlastbiler i lange baner og konferencer om den grønne transport. 

Det er bare nogle af de ting, der er på programmet ved årets Transportmesse i MCH Messecenter Herning, som slog dørene op torsdag. 

Transportminister Benny Engelbrecht (S) fik æren af at klippe den berømte snor til Transportmessen 2021, da messen officielt åbnede torsdag. 

På messen vil man kunne opleve 280 udstillere, som tæller alt fra veteranlastbiler til showtrucks, ligesom man kan opleve en lang række aktiviteter. Blandt andet vil der være konferencer om den grønne transport og om fremtidens logistik. 

Fredag løber DM for transportlærlinge af stablen, hvor chauffør- og lagerlærlinge skal dyste om at blive danmarksmester i blandt andet “præcisionskørsel med gaffeltruck, varesalg med plukning og klargøring af paller,” kan man læse på Transportmessens hjemmeside. 

Transportmessen 2021 skulle oprindeligt have været afholdt i april i år, men grundet corona-epidemien i Danmark blev den udsat til september. Man vil kunne besøge messen frem til lørdag. 

Den seneste transportmesse blev afholdt i 2019 og blev besøgt af 30.427 fagfolk.