Se billederne: AaB tager imod Brøndby

AaB tager søndag aften imod Brøndby i Superligaen, og der er garanti for mange tilskuere med masser af energi, der vil bakke deres hold op.

Ingen af de to hold har fået en særlig god start på turneringen i denne sæson.

AaB har inden kampen sin første sejr til gode, mens Brøndby nok har vundet to kampe – men tabt tre andre.

Derfor er det meget vigtigt for begge hold – og deres fans – at kampen giver point.

Nordjyllands Politi er også på plads, men de håber, at alt forløber fredeligt.

“Følg politiets anvisninger omkring Aalborg Portland Park, så alle fodboldfans kan komme sikkert ind på stadion og være klar til kampstart kl. 18.00 mellem AaB og Brøndby,” skriver de på Twitter.

“Nordjyllands Politi har været meget synlige i Aalborg midtby og vestbyen forud for superliga kampen mellem AaB og Brøndby IF,” lyder det på politiets hjemmeside.

“Fansene har blandt andet kunne møde vores dialogbetjente, som kendetegnes ved, at de bære gule veste og derved er særlig synlige. Dialogbetjentene har fokus på, at fansene kan føle sig trygge på vej frem mod stadion, hvilket dialogbetjentene gør ved deres synlighed ligesom de indbyder til dialog.”

”Nordjyllands Politi ønsker generelt at fodboldkampe kan afvikles som en festlig begivenhed for alle”, udtaler politikommissær, Lasse Kragh, som leder politiets aktion i forbindelse med afviklingen af dagens kamp. ”Med vores synlighed forud for kampen har vi ønsket at skabe tryghed og på den måde også være forebyggende med vores tilstedeværelse”, fortsætter politikommissæren som ønsker, at alle får en god fodboldoplevelse på stadion. 

Nordjyllands Politi vil fortsat være synlige i området omkring Aalborg Portland Park –  også under og efter kampen som afvikles lige nu.