Se alle billederne: Vigtig Superliga-kamp i Odense

Næsten 16.000 fans dukkede op på stadion i dag

Presse-fotos.dk var med på sidelinjen, da en vigtig Superliga-kamp denne eftermiddag blev spillet i Odense

I alt 15.790 mennesker var søndag eftermiddag mødt op til OBs sidste hjemmebanekamp i dette års Superliga.

Her tog den fynske storklub mod Randers FC, der forud for dagens kamp var placeret øverst i nedrykningsspillet.

OB var på forhånd næsten forpligtet til en sejr, da klubben lå under nedrykningsstregen.

De mange tusinder af OB-fans kunne da også hurtigt ånde lettet op, da gambiske Alassana Manneh efter 28 minutters spil kunne bringe hjemmeholdet foran 1-0.

Den føring blev udvidet til 2-0 efter 62 minutters spil, da Luca Kjerrumgaard fik bolden i netmaskerne til kampens resultatet.

2-0 sejren betyder, at OB rykker op lige over nedrykningsstregen på 10. pladsen af point med Lyngby på 11. pladsen.