24. jan. 2022 - 18:28

Satte fodboldklistermærke op: Overfaldet på perronPolitiet fik en anmeldelse klokken 01:48 natten til søndag. Her fortalte et vide, at to unge mænd overfaldt to andre unge mænd, som sad og afventede på en perron på Roskilde Station. Det oplyser Midt- og Vestsjællands Politi i deres døgnrapport.

De fire unge mænd var kort efter forsvundet til tunnelen under jernbanesporene på stationen. Flere patruljer blev sendt til området, hvor politiet fik kontakt til de fire personer i tunnelen.

Annonce

To mænd fra Roskilde på henholdsvis 18 og 19 år oplyste, at de var blevet overfaldet af de to andre på perronen og efterfølgende også i tunnelen under jernbanesporene. Derfor blev de to andre mænd anholdt af politiet. Der var tale om en ung 16-årig mand fra Hvidovre og en 17-årig ung mand fra Roskilde Kommune.

De anholdte er mistænkt for at have begået vold over de to forurettede mænd, som havde opsat et fodboldklistermærke i gangtunnelen, da de var på vej op på perronen. Det havde de to anholdte bekmærket, hvorefter de havde henvendt sig til de to forurettede på perronen, da de ikke brød sig om påklistringen af af fodboldklistermærket.

De to forurettede mænd, som var lettere påvirket af alkohol, blev herefter overfaldet med diverse slag, mens de stod på perronen, og blev tvunget til at fjerne klistermærket i tunnelen af de to anholdte. Overfaldet fortsatte i gangtunnelen, ligesom de to forurettede mænd blev truet til at udlevere de resterende klistermærker til de to anholdte.

Politiet kom dog til og kunne ud fra vidnets anmeldelse stå i hver side af gangtunnelen og anholde de to unge mænd, som forsøgte at flygte væk fra stedet.

Begge de anholdte var ædru og blev sigtet for overtrædelse af straffelovens voldsbestemmelser. De sociale myndigheder var til stede under afhøringen af den 17-årige. Under anholdelsen var den 17-årige også i besiddelse af en arbejdskniv, hvorfor han også blev sigtet for overtrædelse af knivloven.

Annonce

De to anholdte blev løsladt sidst på natten, og politiet efterforsker sagen med bl.a. indhentning af videoovervågning til at få sagen belyst ud fra parternes og vidners forklaringer.ANDRE LÆSER OGSÅ