Sådan døde Sidney Lee

Årsagen til realitystjernen Sidney Lees død har længe været et mysterium, men nu er den blev lagt ud i offentligheden

Sidney Lee døde angiveligt af svær lungebetændelse med spredning af bakterier til blodbanen, der efterfølgende førte til blodforgiftning, skriver EB på baggrund af oplysninger.

Mediet har været i kontakt med Sidney Lees familie, der frabeder sig øvrige henvendelser fra pressen.

Sydney Lee døde pludseligt den 16. maj 2022. Han blev 43 år gammel.

SE OGSÅ: 19-ÅRIG STUKKET NED I KØBENHAVN

Frikender politiet

To betjente fra Københavns Politi var til stede i lejligheden i indre by, da realitystjernen trak vejret for sidste gang.

Ren rutinemæssigt er det blevet undersøgt af Den Uafhængige Politiklagemyndighed, der undersøger sager, hvor borgere kommer til skade eller dør i politiets varetægt.

Newsbreak har fået indsigt i redegørelsen fra Statsadvokaten, der beskriver de omstændigheder, der endte med Sidney Lees død.

Den 16. maj 2022 omkring klokken 07.17 blev Københavns Politi kaldt ud til lejligheden, hvor Sidney Lee opholdt sig.

Allerede fire minutter senere ankom to betjente, der med det samme bad om at få en ambulance sendt ud til adressen uden udrykning. De meldte derud over, at der var roligt på adressen.

Allerede to minutter senere meldt betjentene dog tilbage, at ambulancen skulle rykke med udrykning, da Sidney Lee ikke længere var kontaktbar.

Klokken 7.30 ankom ambulancen til adressen, men allerede klokken 07.54 blev Sidney Lee erklæret død af en læge.

I Statsadvokatens redegørelse bliver det fastslået, at de to betjente handlede efter bogen. De har ingen andel i Sidney Lees død.

Der bliver lagt vægt på, at betjentene tilkaldte en ambulance hurtigt, og også hurtigt ændrede kørslen til udrykning. Derudover ydede betjentene relevant førstehjælp i forbindelse med dødsfaldet.

Det er særligt udtalelser fra en ambulancebehandler og en akutlæge, som Statsadvokaten har brugt til at udforme redegørelsen.

Sidney Lee døde i sine forældres lejlighed.