08. feb. 2023 - 10:31

Røveri mod butik: Kan du hjælpe politiet?Politiet søger vidner efter et røveri mod en Coop 365-butik på Enghavevej i Vejle sidst i januar.

Det er en tidligere Fakta-butik.

Sydøstjyllands Politi skriver i en pressemeddelse:

“Tirsdag den 31. januar 2023 omkring kl. 18.20 blev der begået et røveri mod Coop365 på Enghavevej 9A i Vejle. En gerningsmand truede sig til kontanter fra to kasser i butikken.

Sydøstjyllands Politi søger vidner, som har overværet røveriet, været tæt på selve røveriet eller har set gerningsmanden før, under eller efter røveriet – eller som i øvrigt har oplysninger, som relaterer sig til røveriet.

LÆS OGSÅ: Røveri i Vejle


Den mistænkte gerningsmand til røveriet beskrives som:

En mand omkring 25 – 35 år, der er ca. 185-195 centimeter høj og spinkel af bygning. Han har en tatovering med skrift over højre øje, og under røveriet var han klædt i sort med maskering over munden.


Politiet leder bl.a. efter et uidentificeret vidne, som de ved stod tæt på hændelsen og muligvis har vigtige informationer. Vidnet kan bl.a. have fotos eller video, som kan hjælpe politiet i forbindelse med efterforskningen af røveriet.

Er du dette vidne eller et andet vidne med oplysninger i relation til røveriet, så ret venligst henvendelse til Sydøstjyllands Politi via 1-1-4.

Tak for hjælpen på forhånd.”ANDRE LÆSER OGSÅ