Røveri midt i gågade

Politiet er rykket ud til en gågade i forbindelse med et røveri, som er begået mod en dansk optikerkæde. Butikken er nu lukket

Fredag eftermiddag har Nordsjællands Politi modtaget en anmeldelse om et røveri begået på Nørregade i centrum af Frederiksværk.

Betjente på stedet oplyser til Presse-fotos.dks udsendte, at det er optikerforretningen Nyt Syn, der har været udsat for et røveri.

“Politiet er ikke så meddelsomme, men de bekræfter, at forretningen er blevet røvet. Derudover har betjentene lige tilkaldt hundepatruljer herop til,” lyder det fra vores udsendte.

(Artiklen fortsætter under billedet)

Politiet arbejder i gaden efter røveriet

På billeder fra stedet kan det ses, at den pågældende forretning nu er lukket, mens politiet er fremme med flere patruljer og afhøre folk i området.

“Den sidste medarbejder har netop forladt forretningen,” lyder det fra vores udsendte.

Presse-fotos.dk har af flere omgange forsøgt at få en kommentar fra vagtchefen hos Nordsjællands Politi for at blive klogere på de nærmere omstændigheder herunder blandt andet, hvad røveren slap afsted med. Vagtchefen har indtil videre ikke besvaret redaktionens henvendelser.

Ingen personer meldes dog fysisk tilskadekommen.

Presse-fotos.dk følger sagen …

To personer har netop mistet livet i et tragisk sammenstød på en mindre vej. I den forbindelse har politiet netop skredet til anholdelse af en mand.