Røvede 16-åriges fodboldtrøje: Nu er fire mænd fængslet

Fire mænd er netop blevet varetægtsfængslet efter et grundlovsforhør, hvor de er sigtet for at have røvet en fodboldtrøje fra en 16-årig dreng

Østjyllands Politi anholdt torsdag fire mænd i Aarhus og i Randers på 24, 25, 26 og 27 år som følge af en intents efterforskning af et røveri den 17. september.

Her fik en blot 16-årig dreng på Frederiks Alle i Aarhus røvet sin AaB-trøje efter en fodboldkamp i den danske superliga mellem AGF og AaB. Den unge gruppe af mænd truede med vold den 16-årige til at udlevere fodboldtrøjen.

Fredag klokken 09.30 blev den 24-, 25- og 26-årige fremstillet i grundlovsforhør ved Retten i Aarhus,

Her valgte en dommer at varetægtsfængsle dem alle sammen frem til den 12. oktober for røveriet af den 16-årige.

De alle nægtede sig skyldige, men ingen af dem kærede kendelsen.

”Vi ser med meget stor alvor på sagen, for det skal være trygt og sikkert at bevæge sig rundt i det offentlige rum, og man skal kunne gå til fodboldkamp uanset, om man har den ene eller den anden klubtrøje på, ” siger politiinspektør Brian Voss Olsen. 

SE OGSÅ: NU IGEN: INDKØBSCENTER I MALMØ EVAKUERET

De tre varetægtsfængslede mænd kommer nu i følgeskab med en anden 22-årige mand, der blev varetægtsfængslet i samme sag blot to dage efter episoden. De er alle sigtet for røveri og alles varetægtsfængslinger løber frem til den 12. oktober.

Det er den videre efterforskning i sagen, der har betydet, at Østjyllands Politi nu kunne skride til anholdelse af de øvrige personer.