06. jun. 2023 - 18:10

Rørt far efterlyste kvinde, der tog sig af hans datter efter uheld: “Jeg skylder dig en kæmpe tak”Mandag eftermiddag blev en mor påkørt bagfra ved Sundbrovej og Skovballevej på Tåsinge ved Fyn, mens hendes datter også sad i bilen . Efterfølgende kom politi og ambulance til stedet, hvor man fik tilset kvinden og den unge pige, som tydeligvis var chokeret.

Men en tilfældig kvinde, som kørte forbi ulykkesstedet, fandt overskuddet frem og kom den unge pige til undsætning. Her fik blev der tildelt kram og omsorg i stor en grad, at pigens far besluttede sig for at finde kvinden, så han kunne takke hende personligt – blot 14 timer senere var der svar.

Annonce

Det skriver Fyens.dk

LIGE NU LÆSER ANDRE: TEENAGER SIGTET: SATTE OVERVÅGNINGSKAMERA OP PÅ GYMNASIETOILET

 “De har, som jeg sagde til vidnet, bevaret roen så meget og taget sig så godt af min datter, så hun trods alt har haft en “god oplevelse” omstændighederne og chokket taget i betragtning”, fortæller faren til mediet.

I Facebook-opslaget forklarer den rørte far, at han vil sige en stor tak til kvinden, som tog sig af hans kone og datter. Opslaget er blevet delt næsten 500 gange på 14 timer og nu har kvinden fået den store tak for den næste kærlighed, hun udviste.

Annonce


ANDRE LÆSER OGSÅ

VI ANBEFALER