22. jul. 2022 - 18:56

Røg over by efter brand: ‘Gå indenfor’ – togene stopper ikke!Der udbrød først på fredag aften røg efter en brand i Fakta ved Lejre Station på Midtsjælland, som medførte, at togene ikke stopper på stationen. Politiet opfordrer borgere til at gå indenfor.

“Vi er tilstede ved Fakta ved Lejre station i øjeblikket på grund af en større brand. Hold afstand til stedet idet røgen er meget tæt. DSB er orienteret og togtrafikken stopper ikke på Lejre station,” skrev Midt- og Vestsjællands Politi på Twitter kl. 18.22

Otte minutter senere skrev politiet:

“Røgen driver mod øst/nordøst fra Lejre station. Til borgere i området: Flere af Jer synes det er spændende at se på. For Jeres egen sikkerhed, gå væk fra stationen, vær opmærksom, gå inden døre, luk døre og vinduer og luk for ventilation”

(Opdatering kl. 19.40. Midt- og Vestsjællands Politi har udsendt følgende på Twitter: “Der pågår efterslukning på stedet, hvorfor vi og brandvæsnet fortsat vil være på stedet. Røgen er ikke en udfordring mere, hvorfor togene igen stopper på Lejre. Til borgerne i Lejre, så kan I igen gå udenfor. Tak for tålmodigheden.”)

Google Play: (https://play.google.com/store/apps/details…) – AppStore: (https://apps.apple.com/…/presse-fotos-dk/id1625543625…)