12. feb. 2023 - 15:56

Robert Hansen tiltalt: Slog kæresten så hårdt med guitar, at den smadredeFoto: Robert Hansen Instagram

Skuespilleren Robert Hansen er nu tiltalt for hele tre tilfælde af vold mod sin ekskæreste Nynne Larsen. Det ene forhold omhandler grov vold. Han nægter sig skyldig i alle tre forhold, oplyser hans forsvarsadvokat Erbil Kaya

Det skriver KøbenhavnLIV søndag eftermiddag.

Det ene forhold fandt sted i november 2020. Ifølge anklageskriftet har Robert Hansen slået realitydeltageren, Nynne Larsen, med knyttet hånd.

En anden gang har han angiveligt slået og sparket hende i ribbenene, fremgår det af anklageskriftet.

Det tredje forhold, som Robert Hansen nægter sig skyldig i, er endnu mere seriøs. Her er skuespilleren tiltalt for at have slået Nynne Larsen så hårdt med en guitar, at den smadrede.

Begge parter har været i medierne, hvor de har fortalt deres side af hele forløbet. Nynne Larsen har blandt andet lagt billeder op på sociale medier, hvor hun har et blåt øje. Et mærke, som Robert Hansen har givet hende, har hun forklaret.

Robert Hansen er dog ikke enig i den udlægning, da han mener, at der er tale om en slåskamp, som de begge var lige gode om.

“De blå mærker er fra Spanien, hvor vi begge to endte i spjældet, fordi vi var kommet op at slås. Da politiet kom, stod hun og slog mig i hovedet med en iPhone, så blodet sprøjtede, har han fortalt.

Nu er det Retten på Frederiksberg, der skal forsøge at finde en ende på hele sagen. Første retsdag er sat til 21. februar.ANDRE LÆSER OGSÅ