Raser efter farlig overhaling – “Jeg havde to små børn i bilen”

Frank Christensen kørte på Haldrupvej ved Horsens tirsdag eftermiddag.

Med i bilen havde han sine to små børn.

Mens han kørte på strækningen, besluttede en modkørende bilist sig pludseligt for at overhale en bus med så kort afstand til Frank Christensens bil, at Frank måtte skynde sig at trække ud på vigepladsen for at undgå et uheld.

“Til dig der kørte så idiotisk i går tirsdag ved 14-tiden, på Haldrupvej mod Horsens.. du skal vide jeg havde to små børn med i bilen.. heldigt der var en vigeplads,” skriver Frank Christensen i et opslag på Facebook, hvor han har delt videoen.

I en kommentar til videoen skriver Michelle Lindberg, at det ikke er første gang, hun ser bilister lave hasarderede overhalinger.

“Der er virkelig mange, som slet ikke kigger før de overhæler, eller overhæler hvor der intet udsyn er, det er så hjernedødt. Har ikke tal på hvor mange gange jeg har måtte hugge i Bremsen og svinge ud til siden, for modkørende der overhæler”, skriver hun.

“Uha du var heldig der ! Desværre kan man ikke rigtigt se nummerpladen ellers kunne du have meldt vedkommende,” skriver Marianne Pedersen i en kommentar.

“Vedkommende er da ikke egnet til at køre bil med den dømmekraft kunne være gået gruelig galt vedkommende burde have frakendt kortet”, skriver Mikael Hedensted.