Randers og Brøndby delte efter absurd mål

Randers FC og Brøndby spillede søndag 2-2 i Superligaen, efter at Brøndby udlignede til slutresultatet på et absurd mål.

Her var bolden på vej ud af banen, men den ramte i stedet hjørneflaget, hvorefter Brøndby Sean Klaiber fik fat i kuglen og sendte et indlæg hen til den umarkerede kroat, Marko Divkovic, som sendte den i kassen.

Inden da havde en anden kroat, Josip Radosevic, i første halvleg bragt Brøndby på 1-0 på et langskud, der blev rettet af.

Ivorianeren Lasso Coulibaly udlignede imidlertid for Randers FC inden pausen, og i anden halvleg kom hjemmeholdet også foran 2-1 ved nigerianeren Stephen Odey, der opsnappede en blå-gul fejlaflevering.

Resultatet 2-2 betyder, at Brøndby nu ligger nummer tre i Superligaen – et point efter førende FC København, som lørdag slog Vejle 2-1.

Silkeborg vandt fredag med de samme cifre over Hvidovre, og midtjyderne indtager nu andenpladsen på bedre målscore end Brøndby.

Randers FC ligger fremdeles nummer otte.