PureGym drejer nøglen om i Danmark

PureGym lukker nu sin afdeling i Aarhus.

PureGym har særdeles mange afdelinger rundt omkring i Danmark.

I Aarhus tæller de mere end 10 centre.

Nu skal ét af dem lukke.

Det skriver migogaarhus.

De skriver også, at centeret var meget populært i byen. Det har en meget central placering i byen, hvilket gør det nemt at komme til fra flere af byens hjørner.

PureGym har nemlig længe lagt lokaler fitnessjunkier i og Aarhus. Nu er der blot kommet nye boller på suppen for et enkelt af deres centre i byen.

Datoen er sat

For dem som ofte frekventerede den specifikke adresse, skal der altså pumpes jern og spurtes på bånd et andet sted i byens centre – PureGym har adskillige. Det er bare at give den gas!

Nøglen drejes om, og datoen for lukningen er sat.

30. juni bliver sidste chance for at løfte noget jern fra gulvene og generelt at benytte faciliteterne på den specifikke adresse i Aarhus.

‘Vi er kede af at fortælle, at PureGym Busgaden lukker permanent d. 30. juni 2024,’ citerer mediet kæden for med reference til deres tekst på hjemmesiden, hvor de forklarer om lukningen.

Den specifikke butik

Det er den centrale afdeling i Aarhus by, der skal have kistelåget over sig.

Heldigvis er der håb forude for alle fitnessentusiaster i Aarhus derude.

PureGym har før været kendt som Fitness World, men navnet er blevet skiftet.

Da man skiftede navnet, valgte man også at investere solidt i renovering af centre i hele Danmark.

Det kommer dog ikke til at ske for centeret på Dalgas Avenue 2A samt i Knudrisgade 4-6 og Scandinavian Center, som nu lukker.

I en anden uhyggeligt sag er det kommet til offentlighedens kendskab, at en blot etårig baby er blevet voldtaget af en tidligere folkeskolelærer i København.