05. jan. 2023 - 18:24

Prins indrømmer: “Jeg har taget kokain”Den britiske prins Harry deler ud af personlige oplevelser i sin nye bog ‘Spare’. Blandt andet er det kommet frem, at storebroren, Prins William, har slået sin lillebror. Nu afslører Prins Harry, at han har taget kokain flere gange mens han stadig boede på Buckingham Palace.

Det skriver Sky News.

“Selvfølgelig havde jeg prøvet at tage kokain på det tidspunkt. Det var i en eller andens hus under en jagtweekend. Jeg blev tilbudt en bane, og siden da prøvede jeg det flere gange”, står der i bogen. Prinsen fortæller også, at han ikke syntes, at stoffet var særligt spændende.

LIGE NU LÆSER ANDRE: VÆLTET LASTBIL GIVER PROBLEMER: VEJ SPÆRRET I BEGGE RETNINGER

Men beslutningen om at prøve kokain var heller ikke grundet, at det skulle være spændende, men mere, at prinsen gerne vil være anderledes.

“Det var ikke særlig sjovt, og det gjorde mig ikke specielt glad, som det ellers så ud til at gøre ved andre, men det fik mig til at føle anderledes, og det var også mit hovedformål. At føle. At være anderledes.”

Som 17-årig var Prins Harry et sted i sit liv, hvor han var klar til at prøve alt det, der var anderledes, forklarer han.

Både Prins Harry og hustruen Meghan Markle har meldt sig ud af det britiske kongehus, men prinsen understreger, at gerne vil være en del af sin fars og brors liv, selvom han ikke er del af kongehuset længere.

Følg Presse-fotos.dk på Facebook og få nyheder, der er helt tæt på virkelighedenANDRE LÆSER OGSÅ