05. aug. 2022 - 23:02

Presse-fotos.dks mand vidne til voldsomt uheld: ‘Man bliver selvfølgelig rystet’Presse-fotos.dks mand var fredag aften førstehånds vidne til et voldsomt færdselsuheld

Klokken 20.30 kørte presse-fotos.dks fotograf sin veninde hjem for at hente noget tøj, men på Horsensvej mellem Nørre Snede og Klovborg i Midtjylland stoppede turen pludselig brat.

”Vi kommer kørerende og ser en bil, der lige er hamret ud i en grøft ved siden af vejbanen. Fra vores bil kan vi se, at manden der lige er kørt galt, sidder stille inde i bilen. Derfor hiver jeg vores bil ind til siden, og vi flår dørene op for at komme ham til undsætning,” fortæller Presse-fotos.dks fotograf.

Både fronten af bilen var smadret, begge airbags var gået af, og forruden var også itu. Derfor frygtede de det værste.

Presse-fotos.dks fotograf og hans veninde kunne dog hurtigt ånde lettet op, da manden i den smadrede bil åbnede sin dør og trådte ud.

Han var en mand i 40’erne, og så umiddelbart ud til at have det fint.

”Jeg var overrasket over mandens reaktion. Han ville bare have noget vejhjælp. Han så ikke rystet ud og var helt nede på jorden. Det var bare den vejhjælp, han skulle have. Han blødte meget lidt fra læben, men det var også det,” fortæller Presse-fotos.dks fotograf.

Manden i 40’erne fortalte til Presse-fotos.dks fotograf, at han var kommet kørerende i sin egen vejbane og havde ramt en kantpæl, der havde fået ham til at miste kontrollen over bilen, så han var hamret over i en grøft i modsatte vejbane.

SE OGSÅ: 19-ÅRIGE ENDTE I Å UNDER SIN FLUGT FRA POLITIET

Uheldet havde været så voldsomt, at nogle køer på en nærliggende mark havde fået et stort chok og løb rundt i panik. Det resulterede i, at en bondemand var blevet opmærksom på, hvad der var sket. Derfor kom han ud og hjalp til og tog den 40-årige mand med ind på bondegården, så han ikke skulle stå ude og vente.

Presse-fotos.dks fotograf kørte derefter videre med sin veninde.

”Man bliver selvfølgelig meget rystet til at starte med og prøver at hjælpe med det, man nu kan. Men da vi så opdager, at det ikke er værre, så er det okay. Jeg har det ikke skidt over oplevelsen nu,” siger Presse-fotos.dks fotograf og tilføjer.

”Jeg vil sige, at han har været heldig i forhold til, hvor smadret specielt fronten af bilen var. Han er nok sluppet heldigt, når det kun har været læben, der har fået en skade.”