Presse-fotos.dk erfarer: 28-årig blev skudt i hovedet – nu arbejder teknikere på gerningsstedet

Politiet er stadig talstærkt til stede på Gammel Kirkevej i Kastrup, hvor en 28-årig mand tirsdag aften er blevet ramt af skud. Presse-fotos.dk erfarer fra flere kilder i området, at manden angiveligt skulle være blevet skudt i hovedet

Københavns Politi oplyser sent tirsdag aften, at man stadig arbejder på Gammel Kirkevej i Kastrup efter et skyderi tidligere på aften.

Presse-fotos mand på stedet bekræfter det, da han fortæller, at der nu blandt andet er ankommet teknikere til gerningsstedet.

Det var tirsdag aften klokken 17.32, at Københavns Politi modtog en anmeldelse om skyderi på Gammel Kirkevej.

Her blev en 28-årig mand ramt af flere skud. Presse-fotos.dk erfarer fra flere folk i området, at den 28-årige angiveligt blev skudt i hovedet. Københavns Politi har dog kun bekræftet, at den 28-årige er ramt af skud.

Den 28-årige blev kort efter skyderiet hastet på Rigshospitalet, hvor han nu er til behandling. Københavns Politi oplyste ved 18-tiden, at han var svært tilskadekommen. Klokken 20.09 meldte Politikredsen ud, at der ikke var nyt om hans tilstand. Siden da er intet meldt ud om den 28-åriges tilstand.

SE OGSÅ: SKYDERI PÅ AMAGER – PERSON RAMT AF FLERE SKUD

En 26-årig mand blev anholdt umiddelbart efter skyderiet. Han bliver onsdag fremstillet i grundlovsforhør.

Københavns Politi har endnu ikke meldt ud om et eventuelt motiv.

På billerne neden under kan du se politiets teknikere arbejde på gerningsstedet.