PostNord i flammer: Storbrand bryder ud

Tirsdag formiddag er der udbrudt storbrand i en Postnord Terminal. Flere brandstationer er blevet kaldt til assistance for at hjælpe til ved adressen

Mange brandbiler og brandfolk deltager tirsdag formiddag og middag i en udrykning til PostNord Terminal på Solbakken i Hammelev, der ligger lige syd for Kolding.

PostNords pressevagt bekræfter, at der er gået ild i en af postvirksomhedens bygninger, men fortæller, at alle medarbejdere er blevet evakueret.

“Det er et af vores distributionscentre. Jeg ved ikke, om der er pakker derinde, men vi er ved at undersøge det,” siger pressevagten til EB.

(Artiklen fortsætter under billedet)

Der er kraftig udrykning hos PostNord

Syd- og Sønderjyllands Politi bekræfter på det sociale medie X, at der er udbrudt brand i bygningen.

‘Brandvæsen og politi på vej til brand i industribygning i Hammelev tæt på E45 (Sønderjyske Motorvej). Alle personer meldes ude. Giv plads for udrykningskøretøjerne,’ lyder det fra politikredsen.

Det er på nuværende tidspunkt for tidligt at sige, hvorfor branden er startet. Det bliver efterfølgende en opgave for Syd- og Sønderjyllands Politi at klarlægge de nærmere omstændigheder til branden.

Branden blev anmeldt klokken 10.53.

PostNord oplyser senere, at der ikke er nogen mennesker, der er kommet til skade, ligesom ingen pakker er brændt.

En besked er sent mandag aften afsendt til mange borgere i et stort område i forbindelse med, at der er fundet colibakterier i deres drikkevand. Derfor opfordres borgere stærkt til at koge drikkevandet.