18. nov. 2023 - 14:43

Pose med coke fundet i Det Hvide HusFoto: Secret Service

En pose med kokain blev i sommer fundet i Det Hvide Hus. Nu har Secret Service afsluttet sagen

Den 2. juli blev en pose med kokain fundet i et skab, hvor gæster kan lægge deres ejendele, når de besøger Det Hvide Hus.

Det skriver Abc News.

Hurtigt satte Secret Service en efterforskning i gang for at finde ejeren af narkoen, men det var svære end som så, og sagen er nu afsluttet.

‘Uden fysiske beviser vil efterforskningen ikke være i stand til at udpege en person af interesse blandt de hundredvis af personer, der passerede gennem, hvor kokainen blev fundet,’ skrev agenturet i en længere erklæring.

Det kræver en invitation fra Det Hvide Hus at komme med på rundvisning, hvor gæsterne bliver vist rundt af en medarbejder på stedet.

På findetidspunktet havde flere end 100 mennesker adgang til området, og der er samtidig ikke noget videomateriale, der kan bruges.

Derfor har det altså ikke været muligt at finde gerningsmanden på trods af, at posen blev ‘avanceret testet’ for fingre aftryk og DNA.

SE OGSÅ: NABO SLÅR ALARM: MAND FUNDET BLØDENDE I LEJLIGHED

Episoden har ført til, at der nu er sat spørgsmålstegn i Kongressen omkring sikkerheden i den kendte embedsbolig.

Efterfølgende har Secret Service gennemgået sikkerheden grundigt, og her fandt agenturet heller ikke frem til mangler.

Da posen med kokain blev fundet, blev Det Hvide Hus midlertidigt lukket ned. Men præsident Joe Biden eller vicepræsident Kamala Harris var ikke hjemme.

Mysteriet om ejermanden af kokainen ser altså ikke ud til at komme frem i lyset.ANDRE LÆSER OGSÅ

VI ANBEFALER