19. jun. 2021 - 0:17

Politimand kørt ned af flugtbilist – i kritisk tilstandØstjyllands politi har sent fredag aften bekræftet, at det var en 31-årig polititjenestemand, der tidligere fredag aften blev påkørt og alvorligt kvæstet ved en ulykke i Aarhus. Politimanden blev ramt af en flugtbilist, der var på flugt fra politiet allerede inden påkørslen.
Politiet har fredag aften udsendt følgende information om ulykken:

“Fredag kl. 18.14 skete der et alvorligt færdselsuheld i krydset Silkeborgvej/Åby Ringvej i Åbyhøj, hvor en 31-årig mandlig politibetjent blev påkørt og pådrog sig alvorlige skader. 

”Jeg har her til aften modtaget besked om, at en af vores betjente er kommet alvorligt til skade i tjenesten i forbindelse med et færdselsuheld i Aarhus. Han modtager nu behandling på hospitalet, og vi afventer nærmere oplysninger om hans tilstand. Vi er i løbende kontakt med betjentens familie, som er underrettet og til stede på hospitalet,” siger politidirektør i Østjyllands Politi, Kirsten Dyrman.

Påkørt under eftersættelse

Bilen der påkørte politibetjenten var allerede på flugt fra politiet, og det var i forbindelse med den eftersættelse, at den 31-årige politibetjent stod klar i krydset til at lægge såkaldte stop sticks ud på kørebanen med henblik på at få standset bilen. 

Politibetjenten blev påkørt af bilen, der kom kørende med meget høj fart, hvorefter føreren af bilen flygtede fra stedet ad Silkeborgvej i retning af Brabrand. Politiet har siden påkørslen arbejdet på at finde frem til både flugtbil og flugtbilist. 

Flugtbilen er blevet fundet ikke så langt fra uheldsstedet”.
Flugtbilisten er natten til lørdag fortsat på fri fod.

Made with Repix (http://repix.it)


ANDRE LÆSER OGSÅ