04. feb. 2022 - 11:54

Politiet undersøger sammenhængen mellem drab og brand i RødovrePolitiet efterforsker fortsat branden i Rødovre, der muligvis har forbindelse med skudepisoden i frisørsalonen i december.

Københavns Vestegns Politi modtog klokken 02.58 en anmeldelse om en brand i en frisørsalon på Islevbrovej i Rødovre. Brandvæsnet og politi rykkede derfor hurtigt ud til stedet og slukkede branden.

Nu efterforsker politiet årsagen til branden, som indtil videre efterforskes som påsat.

Den 3. december foregik der en skudepisode i frisørsalonen, hvor en person blev dræbt og to blev såret. Derfor undersøger politiet, om der er en sammenhæng mellem skudepisoden og branden.

”Efterforskningen indikerer på nuværende tidspunkt, at der er tale om en forsætlig hændelse, og det er nærliggende at antage, at der kan være en sammenhæng med sagen fra december. Om det faktisk forholder sig sådan, er det dog for tidligt at sige. Vi kigger således i mange retninger”, siger vicepolitiinspektør Peter Malmose.

I forbindelse med branden i nat er der set to mørkklædte mænd nær gerningsstedet, som efterfølgende kørte derfra i en mørk bil.

Københavns Vestegns Politi efterlyser derfor vidner, der har set noget mistænkeligt nær frisørsalonen.

Politiet har ligeledes etableret en mobil politistation tæt på brandstedet, hvor borgeren kan tale med de lokale betjente..

Indtil videre er den mobile politistation i Islev indtil eftermiddag. Ud over via den mobile politistation, kan Københavns Vestegns Politi kontaktes hele døgnet på 43861448.