22. feb. 2023 - 9:59

Politiet talstærkt til stede i forbindelse med drabssagPolitiet foretager endnu en gang omfattende undersøgelser i forbindelse med drabet på en 53-årig mand på Chr. Winthersvej i Vordingborg tilbage i oktober

Den 3. oktober omkring klokken 08.30 fik Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi en anmeldelse af, at en 53-årig mand var fundet død i sit hjem på Chr. Winthersvej i Vordingborg.

Politiet betragtede i første omgang dødsfaldet som mistænkeligt og meldte dagen efter ud, at manden var blevet slået ihjel.

I dag er politiet så tilbage i en skov tæt på adressen og har afspærret området.

‘Undersøgelserne vil foregå det meste af dagen, og det betyder, at det ikke vil være muligt at færdes i området med mindre, at man følges af en betjent,’ oplyser Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi i en pressemeddelelse og tilføjer:

‘Der vil være tydelige afmærkninger af det afspærrede område, som strækker sig fra krydset ved Marienbergvej/Chr. Winthersvej til Skovvej og til krydset ved Heibergsvej/Chr. Winthersvej. De berørte beboere på stedet har fået særskilt besked om dette.’

SE OGSÅ: TO PERSONER BLEV FUNDET DØDE: HER ER DET NYESTE I SAGEN

Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi har ikke en kommentar til, hvorfor man igen arbejder i området i forbindelse med drabssagen.

Det har man ikke af efterforskningsmæssige hensyn, fordi sagen behandles for lukkede døre. Politiet beklager de gener, som afspærringerne resultere i.

To unge mænd på 18 og 22 år og en kvinde på 20 år er sigtet for i fælleskab at have dræbt den 53-årige mand. De er alle tre varetægtsfængslet i sagen.

Billede fra undersøgelserne i dag
Billede fra undersøgelserne i dag
Billede fra undersøgelserne i dag
Billede fra undersøgelserne i dag
Billede tilbage fra oktober
Billede tilbage fra oktober
Billede tilbage fra oktober
Billede tilbage fra oktober


ANDRE LÆSER OGSÅ