13. sep. 2022 - 15:34

Politiet slår til: Mistænkt i drabssag anholdt i udlandetEn 35-årig, der er mistænkt for et drabsforsøg i Frederikshavn, er netop blevet anholdt i udlandet

Politiet i Libanon har netop meddelt den danske ambassade i den libanesiske hovedstad Beirut, at de har anholdt en 35-årig mand, der er mistænkt for et drabsforsøg i Frederikshavn den 2. marts 2022.

Her har skulle han ifølge sigtelsen have forsøgt at dræbe en 25-årig mand ved Abildgård Kirke i Frederikshavn.

”Ved denne lejlighed blev en 25-årig mand fra Frederikshavn stukket med kniv samt slået i hovedet med et slagvåben,” forklarer efterforskningsleder fra Nordjyllands Politi Peter Skovbak.

Tre andre personer er på nuværende tidspunkt også varetægtsfængslet i sagen og sigtet for drabsforsøg.

SE OGSÅ: 24-ÅRIG MAND AFGÅET VED DØDEN EFTER SKYDERI

Den 35-årige mand har siden marts været efterlyst af Nordjyllands Politi. Han blev ved Retten i Hjørring varetægtsfængslet i absentia, og det dannede grundlag for, at han kunne efterlyses.

”Vi har ledt efter den mistænkte i flere måneder og har blandt andet i den forbindelse haft ham efterlyst i offentligheden. Jeg er tilfreds med, at den pågældende mand nu er anholdt, således at vi kan få ham udleveret til videre retsforfølgning i forbindelse med denne alvorlige sag,” siger Peter Skovbak.

Man er endnu ikke klar over, hvornår den 35-årige mand bliver udleveret til Danmark. Han sidder lige nu i fængsel i Beirut, oplyser Nordjyllands Politi.