Politiet rykker ud på havn

Politiet er rykket ned til et skib på en havn efter et alarmopkald fra havnefogeden. I den forbindelse er et område blevet afspærret, mens politiet er set med et skydevåben i hånden

Mandag middag befinder flere betjente fra Midt- og Vestsjællands Politi sig på havnen i Holbæk i forbindelse med en mindre politiaktion.

Ved aktionen er politiet gået ombord på et skib, mens en betjent er set med et skydevåben.

(Artiklen fortsætter under billedet)

Politiet ses her med et skydevåben

Kommunikationschef ved Midt- og Vestsjællands Politi Thomas Kristensen bekræfter over for Presse-fotos.dk, at politiet er til stede på havnen.

Han fortæller, at sagen er ganske udramatisk.

“Havnen har kontaktet os, fordi der er en båd, der ikke må ligge der. Derfor er vi nede for at få kontakt med ejeren og få båden fjernet,” siger Thomas Kristensen og tilføjer:

“Ejeren er ikke ombord, så nu arbejder vi på at fjerne båden.”

Hvorfor har politiet et riffellignende våben i hånden?

“Der er tale om en luftbøsse, som vi har fundet på skibet. Arbejdet derude er sket helt udramatisk,” svarer kommunikationschefen.

Efter en alvorlig hændelse er Københavns Politi netop rykket ud til en travl plads. Her har betjente fundet en ung, kvæstet mand. Han er blevet hastet til hospitalet i en ambulance for at modtage behandling. Samtidig er en 65-årig mand blevet anholdt.