05. nov. 2022 - 11:04

Politiet opdaterer på afdød 37-årigs babyPolitiet oplyser lørdag formiddag, at babyen til den dræbte 37-årige kvinde stadig er i stabil tilstand – samtidig har de nu indsnævret efterforskningen til nogle hovedmotiver

Torsdag aften blev en 37-årig gravid kvinde stukket ihjel på parkeringspladsen foran sit arbejde på Plejecenter Samsøvej i Holbæk.

Men selv om kvinden er afgået ved døden, er hendes dengang ufødte baby stadig i live.

Det bekræfter Midt- og Vestsjællands Politi lørdag formiddag over for B.T..

”Status på babyen er, at tilstanden stadigvæk er stabil, men vi ved stadigvæk ikke, hvor langt kvinden var henne i sin graviditet,” siger pressemedarbejder ved Midt- og Vestsjællands Politi Charlotte Tornqvist til mediet.

Politiet fik anmeldelsen om drabet torsdag aften klokken 23.10.

Her havde den 37-årige kvinde netop fået fri fra arbejde på Plejecenter Samsøvej, da hun satte sig ud i sin bil på parkeringspladsen og blev overfaldet af en gerningsmand.

Gerningsmanden stak hende flere gange med en kniv og stak derefter af fra stedet. En kollega til den dræbte forsøgte at hive fat i gerningsmanden, men kunne ikke forhindre drabet.

Gerningsmanden er stadig på fri fod. Men politiets efterforskning kører lige nu på højtryk.

”Vi har indsnævret efterforskningen til nogle hovedmotiver, som er styrende for den retning vi sætter på opklaringen af sagen. Det er med til at bestyrke vores hypotese om, at kvinden ikke var et tilfældigt udvalgt offer” siger vicepolitiinspektør hos Midt- og Vestsjællands Politi Kim Løvkvist.

(Artiklen fortsætter under billedet)

Politiet har udsendt følgende signalement af gerningsmanden:

  • Mand, 18-19 år
  • 170-175 cm høj
  • Spinkel af kropsbygning og med lange ben
  • Brun i huden
  • Formentlig anden etnisk end dansk
  • Sort kort jakke og sort hue

Politiet søger derudover efter to unge mænd, der blev set på Samsøvej tæt på gerningstidspunktet. De to unge mænd er ikke mistænke i sagen, men politiet tror, at de muligvis har relevante og vigtige informationer for efterforskningen.

SE OGSÅ: EFTER PRESSEMØDET: DET VED VI NU OM DRABET PÅ 37-ÅRIG GRAVID KVINDE

Hvis du har oplysninger i sagen, eller er en af de to unge mænd, bedes du kontakte Midt- og Vestsjællands Politi på telefon 1-1-4 eller telefon 46 35 14 48.