Politiet leder efter gerningsmand: Færdselsuheld var muligvis drabsforsøg!

Politiet offentliggør nu billede og video af en mand, som de mistænker for at have påkørt en 34-årig mand med vilje søndag morgen på Amagergade i Sindal.

“Derfor behandler vi sagen som et forsøg på manddrab,” fastslår politikommissær i Nordjyllands Politi, Carsten Straszek, i en pressemeddelelse.

Politikommissæren tilføjer, at offeret pådrog sig meget alvorlige – men dog ikke livstruende skader – som følge af påkørslen. 
 
Den 34-årig mand var, forud for at han blev påkørt, involveret i noget tumult på parkeringspladsen foran ”Bodegaen” på Nørretorv i Sindal. Derfor arbejder politiets efterforskere ud fra en teori om, at påkørslen var en hævnaktion.

LÆS OGSÅ: Færdselsuheld lørdag aften: Nu er 18-årig sigtet for hensynsløs kørsel

Politiets efterforskere har i området omkring gerningsstedet fået fat i video-overvågning, der viser en person – en mand – som Nordjyllands Politi mistænker er gerningsmanden til påkørslen. 

Den mistænkte mand beskrives som: cirka 28-38 år, cirka 170-180 cm høj, kraftig af bygning, sort skæg, sort/mørkt hår, som er helt kortklippet i siderne og i nakken, tatovering på skinnebenet/underbenet og iført sorte/mørke shorts med hvid/lys tryk på venstre ben, samt iført trøje som har to farvet trøje/jakke. 

Vidner i sagen har desuden beskrevet gerningsbilen som en mindre personbil. 

”De har dog ikke været i stand til at beskrive farven på bilen, men vidnerne har forklaret, at forruden på bilen blev knust som følge af påkørslen,” siger Carsten Straszek.

LÆS OGSÅ: Galleri: Se billeder fra kæmpe-brand i Roskilde

Han siger samtidig, at det er politiets opfattelse, at der formentlig vil være skader på fronten af køretøjet -og muligvis også på taget på grund af påkørslen. 

Du kan se videoen af den mulige gerningsmand ved at klikke HER

Har du oplysninger i sagen, kan du kontakte politiet på telefon 114.

OPDATERING:

Presse-fotos.dk har fjernet billedet af den mistænkte, da han har meldt sig selv til politiet.