Politiet kontrollerer for narko, spiritus og fart på vestegnen: 32 klip uddelt indtil videre

Arkivfoto

Det er blevet påskeferie og det plejer at betyde flere bilister kommer til at sætte sig bag rettet, selvom de ikke er helt klar til at køre ud på vejen. Det er politiet også opmærksomme på, hvorfor de også er ekstra opmærksomme på bilister, der ikke kan overholde fartgrænsen og dem, der kører mens de er påvirket.

På den københavnske vestegen har politiet været på kontrol torsdagen igennem. Her er 32 bilister allerede blevet taget. Politiet har kvitteret med klip og bøder, fordi bilisterne har kørt for hurtigt.

En mand er også blevet taget for at køre bil mens har var påvirket af cannabis. I stedet for at tage i mod bøden og forseelsen, forsøgte han at flygte fra lovens lange arm og hurtige ben. Betjenten løb efter manden, som blev fanget ret hurtigt.

LIGE NU LÆSER ANDRE: 51-årig dansk kvinde omkommet i brand!

Det skriver Københavns Vestegns Politi på Twitter.

“Vi kommer helt sikkert til at lave flere af disse kontroller gennem påsken, men vi kan ikke sige, hvor vi kommer til stå”, fortæller vagtchefen til presse-fotos.dk.

Derfor opfordrer vagtchefen alle bilisterne til at køre efter færdselsreglerne, og slet ikke køre, hvis man har været lidt for ivrig til påskefrokosterne.